DBG bouw- en reststoffen hecht veel waarde aan kwaliteit, veiligheid en milieu. Daarom zijn we gecertificeerd voor de kwaliteitssystemen ISO 9001 en ISO 14001 en de VGM Checklist Aannemers (VCA**). Daarnaast zijn we gecertificeerd voor zowel onze kwaliteit als onze integriteit. Voor diverse werkzaamheden geldt namelijk een erkenningsplicht. Als erkende bodemintermediair mogen we die aangewezen werkzaamheden uitvoeren.

Kwaliteit altijd geborgd

“Bij DBG bouw- en reststoffen durven we af te wijken van de gebaande paden om zo tot innovatieve en vooral passende oplossingen voor uw vraagstuk te komen. Hierbij staat de kwaliteit van onze werkzaamheden altijd voorop. Dit ziet u ook terug in onze uitgebreide certificeringen.”

Onze certificaten

DBG bouw- en reststoffen is gecertificeerd voor ISO 9001, ISO 14001 en VCA**. Download de certificaten hier:

Daarnaast hebben we erkende acceptatie locaties en zijn we erkend voor het bewerken van grondstromen.

BRL 7500:

De beoordelingsrichtlijn SIKB 7500 is van toepassing op het bewerken van verontreinigde grond en baggerspecie conform het Besluit bodemkwaliteit.

  • Protocol 7510: Procesmatige ex situ reiniging/bewerking en immobilisatie van grond en baggerspecie
  • Techniek: Biologisch reiniging/behandeling (inclusief landfarming)
  • Protocol 7511: Ontwateren en rijpen van baggerspecie

Bekijk certificaat

BRL 9335:

De beoordelingsrichting 9335 “Grond” beschrijft de werkwijze bij het samenvoegen, beheer van partijen grond en grondstromen, alsmede de kwalificatie van (gereinigde) partijen en/of grondstromen grond en baggerspecie conform het Besluit bodemkwaliteit.

  • protocol 9335-1: Milieuhygiënische keuring van individuele partijen grond in het kader van het Besluit bodemkwaliteit
  • protocol 9335-2: Milieuhygiënische keuring van partijen grond uit projecten in het kader van het Besluit Bodemkwaliteit

Bekijk certificaat

 

Vragen of interesse?

DBG bouw- en reststoffen adviseert, regisseert en realiseert. Heeft u vragen of interesse? Onze experts staan voor u klaar.

Contact opnemen