DBG bouw- en reststoffen is dagelijks actief met het innemen, reinigen en duurzaam verwerken van afvalstromen in Noord-Nederland. Afvalstromen verwerken wij circulair tot herbruikbare secundaire grond- en bouwstoffen.

“Door onze omgeving schoon te maken en vervuilde grond te reinigen, leveren wij een bijdrage aan een schoner milieu.”

 

Bedrijfsprofiel

Dagelijks zijn we actief met het innemen, bemiddelen, reinigen, opwaarderen en duurzaam verwerken van secundaire grond- en bouwstoffen. Wij zij oplossingsgericht, open en transparant. Onze medewerkers hebben uitgebreide kennis van de markt voor secundaire grondstoffen en van de actuele regelgeving, goedkeuringen en certificaten. Wij helpen onze opdrachtgevers met de herontwikkeling van gebieden en het realiseren van natuur. Dit doen we met passie en deskundigheid. Voor een schoner milieu, nu en later!

Hergebruik

Bij onze oprichting waren bodemsanering en grondreiniging de vaste bedrijfsactiviteiten. Tegenwoordig gaan wij een stap verder. Wij leggen de nadruk op het terugwinnen en afzetten van secundaire grondstoffen. Onze missie is dat wij elk product dat vrijkomt bij het proces hergebruiken als nieuwe grondstof. Zo verbeteren wij de kwaliteit van het milieu met een minimale impact.

Duurzaamheid

Door onze omgeving schoon te maken en vervuilde grond te reinigen, leveren wij een bijdrage aan een schoner milieu. Wij weten als geen ander dat er risico’s bestaan bij het uitvoeren van onze werkzaamheden. Daarom gaan wij zeer zorgvuldig te werk en voldoen wij aan alle wet- en regelgevingen rondom milieu en omgeving.

Bekijk ook onze Folder DBG bouw- en reststoffen

Vragen of interesse?

DBG bouw- en reststoffen adviseert, regisseert en realiseert. Heeft u vragen of interesse? Onze experts staan voor u klaar.

Contact opnemen